Ons condoleanceregister is uitgebreid met een aantal unieke functionaliteiten! Vanaf nu is het mogelijk om ook 30 seconde muziektracks aan een herinnering toe te voegen. Tevens zijn we een samenwerking aangegaan met Amco Rouwdrukwerk voor het maken van onze herinneringsboekjes.

Lees Meer...

Ook in de zomerperiode gaan de ontwikkelingen bij Aggeloo door!

Wij hebben hard gewerkt aan onze Aannamesoftware om deze nog completer en gebruiksvriendelijker te maken! Hiermee verlichten wij uw administratieve lasten en kunt u meer tijdwinst boeken! We hebben diverse verbeteringen doorgevoerd op het gebied van veiligheid en AVG, design en gebruiksvriendelijkheid.

Lees Meer...

aggeloo-site.jpg#asset:138233


Eerder hebben wij u al eens geïnformeerd over het belang van een beveiligde website. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat de verbinding van uw website beveiligd is. Ook de gegevens die gedeeld worden zijn versleuteld, denk bijvoorbeeld aan een formulier dat online wordt ingevuld. Toch hebben in Nederland nog veel websites geen beveiligde verbinding.

Lees Meer...

Vandaag maakt Concapps bekend een 100% belang genomen te hebben in Aggeloo, marktleider in online dienstlening in de uitvaartbranche. Walvis, het investeringsfonds van de familie John A. Fentener van Vlissingen, verkoopt hiermee het belang in Aggeloo. Concapps versterkt hiermee haar marktpositie en portfolio aan online communicatiediensten.

Lees Meer...

Diensten als DeadSocial en LivesOn houden Facebook en Twitter levend, ook na de dood.

Zonder uitzondering roept de hedendaagse digitale wereld nieuwe vraagstukken op die we voorheen niet kenden. Wanneer het onderwerp van de dood hier ook nog eens bij komt stijgt de complexiteit tot een ongekend niveau. Een afscheid van- en een herinnering aan een dierbare stoppen niet meer bij een ceremonieel afscheid, een gedenkplaats of foto's. Met de komst van social media is een necrologie misschien wel nooit meer helemaal 'af'.

Lees Meer...