Condoleanceregister; echt een hit!

29-08-2016

Op een eenvoudige manier meer traffic naar uw website
Wat fijn om ondernemers zo enthousiast te horen over het gebruik van ons online condoleanceregister. Het verrast ons maandelijks als wij zien hoeveel mensen de behoefte hebben om een online boodschap te delen. Mensen schrijven vaak een persoonlijke herinnering die zij hebben met de overledene. Zo bijzonder en waardevol voor de nabestaanden, echt van onschatbare waarde! Een leuk weetje. Deze maand hebben ruim 20.000 (!) mensen een register ondertekend bij uitvaartondernemers met de integratie van een register van Aggeloo op hun website.

WAUW!

Condoleance2.png#asset:44957Waarom online condoleren? 
Vandaag aan het woord: Lowie van Gorp, Van Gorp Uitvaartzorg uit Kaatsheuvel (http://vangorpuitvaartzorg.nl/). Een dorp met ongeveer 16.000 inwoners. Soms denkt men dat online condoleren niet past in kleine dorpen die weinig inwoners telt. Integendeel. Iedereen heeft de behoefte om een persoonlijke herinnering te delen en eventueel meer te weten te komen over de uitvaart. Benieuwd naar het positieve effect? 

In 2014 is Lowie van Gorp, Van Gorp Uitvaartzorg, gestart met zijn eigen onderneming http://vangorpuitvaartzorg.nl/ Hij maakt gebruik van het condoleanceregister van Aggeloo sinds vorig jaar zomer. Het condoleanceregister levert hem wekelijks honderden bezoekers op zijn website. Overigens maakt hij sinds mei 2016 ook gebruik van zijn eigen mobiele app. Vanaf nu gratis te downloaden in de Appstores onder ‘Van Gorp’. 

Lowie omschrijft enkele meerwaarde en het positieve effect van het condoleanceregister. De kernwoorden van het condoleanceregister zijn voor hem:

"Hartverwarmend, tastbaar, waardevol, vindbaarheid en naamsbekendheid."

Condo.png#asset:44956


HARTVERWARMEND
Soms worden op het register herinneringen gedeeld die bij de familie niet bekend zijn. Het zijn ontboezemingen van oud-collega's of bekenden van vroeger. Zo'n verhaal is een hartverwarmende verrassing voor de nabestaanden.

TASTBAAR
Enkele maanden na de uitvaart sluit ik het register. Het is dan niet meer zichtbaar op internet. De familie ontvangt dan van mij een boekje met alle boodschappen die mensen hebben achtergelaten. Families zijn blij met de tastbare herinneringen. Voor mij is het een mooi contactmoment.

WAARDEVOL VOOR LATER
Zeker als er jonge kinderen betrokken zijn bij het afscheid is het fijn als zij later de herinneringen kunnen lezen die zijn opgeschreven over hun vader, moeder, opa, oma, broer of zus. 

VINDBAARHEID
Je denkt er wellicht niet als eerste aan, maar het is goed voor je ranking in Google. Een condoleanceregister genereert bezoekers op jouw website. En sites die veel bezocht worden, zijn populairder bij zoeken in Google.

GERICHTE NAAMSBEKENDHEID
Het is belangrijk dat je op de rouwkaart vraagt of mensen hun persoonlijke herinneringen willen delen in het condoleanceregister. Dit is tevens reclame voor je bedrijf, want jouw website en dus jouw bedrijf wordt genoemd. Tja, iedereen weet dan meteen dat jij de uitvaart begeleidt.


aggeloo_logo_DEF_zwart.png#asset:178In de volgende blog informeren wij u graag over de Vakbeurs: 28, 29 en 30 september in Gorinchem. Wij zijn erbij, 3 dagen lang!<< Terug