NPO & AGGELOO kruisen elkaar onopgemerkt!

19-09-2016

We merken dat er steeds meer behoefte komt aan het online delen van herinneringen en het herdenken van dierbaren. Online maakt het mogelijk dat overal én op ieder gewenst tijdstip een dierbare herdacht kan worden middels een uiting zoals een gedicht, foto, video of tekst. Het is een mooie vorm van verbondenheid, juist wanneer betrokkenen niet in staat zijn fysiek samen te komen; een online ontmoetingsplaats. Herinneringen kunnen worden bekeken en gelezen waar en wanneer daar behoefte aan is, gesloten of openbaar. Aggeloo is dan ook al een tijdje bezig met het creëren en optimaliseren van haar nieuwe Memories Platform; een prachtige plek voor levende herinneringen.

logo_solo_greenlogo.jpg#asset:47043

Dat dit een sterk idee is met draagvlak, is gebleken als we kijken naar de NPO in samenwerking met de Evangelische Omroep. Zij hebben sinds 1 september óók een herinneringsplatform genaamd 'Ik mis je', naar het gelijknamig televisieprogramma, gelanceerd. Goed om te zien dat andere branches ook steeds meer bij het belang hiervan stilstaan en dit initiatief oppakken.

Memories, ons nieuwe platform, staat centraal tijdens de Uitvaartbeurs. Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering en dát is waarom wij geloven in juist deze nieuwe manier van herinneren.

<< Terug