Nu ook leveranciers 'hAPPy'; Welkom Arcawrap!

12-09-2016

Arcawrap (http://www.arcawrap.nl) is een innovatieve onderneming die het mogelijk maakt uitvaartkisten te personaliseren door middel van eigen -en standaard ontwerpen. “Het fantastische aan dit concept is dat echt alles mogelijk is, zelfs het kleinste idee kan samen met u tot realiseerbaar ontwerp worden gebracht.”  Wendy van der Linden, het (creatieve) brein achter dit initiatief, vindt dat uitvaartkisten verder afgestemd mogen worden op de individu. “Een uitvaart is heel persoonlijk, dus zo ook zeker de kist. Op deze manier kan het verhaal van een verloren dierbare op een nóg mooiere manier worden verteld.”

Door een aantal keer met Wendy afgesproken te hebben zagen wij beiden de toegevoegde waarde van een app. Een website is eigenlijk een visitekaartje van de onderneming. Een app wordt doelgericht gedownload en steekt anders in elkaar dan een website. Een app draait om inspiratie, gemak en service. Dat was juist waar Wendy naar op zoek was. “Aggeloo kwam met het idee om een inspiratie-app voor Arcawrap te ontwikkelen omdat wij graag interactie willen met dierbaren, het delen van weetjes, informatie maar ook afbeeldingen en herinneringen. Door Aggeloo de opdracht te geven iets te bedenken en ze te laten doen waar ze goed in zijn, hebben we nu een toegankelijke en gebruiksvriendelijke applicatie. Hiermee kunnen we online eenvoudig en ongedwongen met dierbaren in contact blijven en ideeën delen. Thumbs up for the good work guys!”

blogpost-12-09.jpg#asset:46561

Zo ziet u maar… Zo divers als uw aanbod is, zijn wij dan ook met onze mogelijkheden. We ontwikkelen niet alleen online oplossingen voor uitvaartondernemers maar ook voor leveranciers en partners. Daar zijn wij apetrots op! Het is een hele mooie wisselwerking dat een leverancier op deze manier interactie met families én met de ondernemer kan hebben. U kunt de app gratis downloaden in de Appstore. Wil de familie nét even wat anders? Dan biedt Arcawrap ongetwijfeld een oplossing. Arcawrap staat te popelen om haar producten en nieuwe app te tonen aan de branche. Ze zijn dan ook voor de eerste keer te vinden op de Vakbeurs te Gorinchem 28, 29 en 30 september.  

Zowel Wendy als wij van Aggeloo nodigen u van harte uit voor een gezellig gesprek en een drankje op onze stands! Het aftellen is begonnen, graag tot dan! 

<< Terug