Overname marktleider in uitvaartsoftware Aggeloo door Concapps

Vandaag maakt Concapps bekend een 100% belang genomen te hebben in Aggeloo, marktleider in online dienstlening in de uitvaartbranche. Walvis, het investeringsfonds van de familie John A. Fentener van Vlissingen, verkoopt hiermee het belang in Aggeloo. Concapps versterkt hiermee haar marktpositie en portfolio aan online communicatiediensten.

Aggeloo bedient op dit moment honderden ondernemers in de uitvaartbranche met mobiele apps, websites, aannamesoftware en een condoleanceregister en is, gezien haar positie en technologie, een leidende speler in deze markt. Hans Donkers, CEO Concapps: “We zien steeds meer vraag naar branche specifieke communicatieoplossingen, die niet alleen de algemene processen ondersteunen, maar ook waarde toevoegen binnen het primaire proces. Daar zijn slimme oplossingen voor nodig. Concapps gelooft in een verticale benadering met gespecialiseerde teams en branche specifieke toepassingen. De activiteiten van Aggeloo sluiten hier goed bij aan.”

De uitvaartbranche is sterk in ontwikkeling. Naar verwachting gaat digitalisering de komende jaren een nog belangrijkere rol spelen. Aggeloo zal verder doorgroeien, onder de Concapps-vlag. Ook wordt het team van Aggeloo versterkt om de positie en propositie verder door te ontwikkelen. “Wij zijn dan ook verheugd dat Joris van Aalst, directeur van Aggeloo, aanblijft om Aggeloo ook in de vervolgfase van groei te begeleiden”, vervolgt Hans Donkers.

Joris van Aalst: “Wij zijn blij met deze stap. Aggeloo is de afgelopen jaren hard gegroeid, mede door hulp van Walvis. Bij Concapps sluiten onze klanten en medewerkers aan bij een professionele en sterke partij in online communicatie-oplossingen. Door deze overname kunnen we de groei voortzetten en krijgt Aggeloo de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen als specialist binnen de uitvaartbranche.