Beste relatie,

Ik ben verheugd jullie mede te delen dat Aggeloo een belangrijke stap gaat maken in de verdere ontwikkeling van de organisatie. Vanaf 1 juli heeft een van de marktleiders op het gebied van online communicatie, Concapps, de aandelen van de bestaande aandeelhouders overgenomen. Een mooie stap voor het team en de klanten van Aggeloo!

Voor u als klant verandert er weinig door de overname. Ik en het team blijven ook na de overname werkzaam bij Aggeloo en het bedrijf en de naam Aggeloo blijven als zodanig bestaan. En uiteraard kunt u blijven vertrouwen op de producten en service als u van ons gewend bent. Daarnaast staat vanaf nu ook het Concapps team voor u klaar! 30 toegewijde specialisten die er voor zorgen dat u nu en in de toekomst optimaal gebruik kunt maken van onze diensten.

Dit betekent bijvoorbeeld dat wij ons verder kunnen ontwikkelen in de service verlening. Door de professionele servicedesk van Concapps te combineren met Aggeloo zijn wij voortaan nog beter in staat u te ondersteunen. Wat betekent dit concreet?

Heeft u vragen over een van onze producten? Dan kunt u vanaf nu contact opnemen met ons supportteam via 085 0013 806 of support@concapps.nl. Maandag tot en met vrijdag zijn zij bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 uur. Daarnaast vindt u in onze online helpdesk antwoorden op veel vragen.

Wilt u daarnaast contact opnemen met de afdeling Verkoop, Marketing, Administratie of heeft u algemene vragen? Dan kunt u ons bereiken op het nummer 073 820 0231 of info@concapps.nl.

Wij verwachten dat digitalisering de komende jaren een nog belangrijkere rol zal gaan spelen in de uitvaartbranche. Door deze overname is Aggeloo onderdeel geworden van één van de grootste app en website ontwikkelaars van Nederland en zijn wij nog beter voorbereid voor de volgende groeifase. Het volledige persbericht over deze overname kunt u hieronder lezen.

Mocht u vragen hebben, laat mij dit dan gerust weten.

Met enthousiaste groet,
Joris van Aalst


Overname marktleider in uitvaartsoftware Aggeloo door Concapps

Vandaag maakt Concapps bekend een 100% belang genomen te hebben in Aggeloo, marktleider in online dienstlening in de uitvaartbranche. Walvis, het investeringsfonds van de familie John A. Fentener van Vlissingen, verkoopt hiermee het belang in Aggeloo. Concapps versterkt hiermee haar marktpositie en portfolio aan online communicatiediensten.

Aggeloo bedient op dit moment honderden ondernemers in de uitvaartbranche met mobiele apps, websites, aannamesoftware en een condoleanceregister en is, gezien haar positie en technologie, een leidende speler in deze markt. Hans Donkers, CEO Concapps: “We zien steeds meer vraag naar branche specifieke communicatieoplossingen, die niet alleen de algemene processen ondersteunen, maar ook waarde toevoegen binnen het primaire proces. Daar zijn slimme oplossingen voor nodig. Concapps gelooft in een verticale benadering met gespecialiseerde teams en branche specifieke toepassingen. De activiteiten van Aggeloo sluiten hier goed bij aan.”

De uitvaartbranche is sterk in ontwikkeling. Naar verwachting gaat digitalisering de komende jaren een nog belangrijkere rol spelen. Aggeloo zal verder doorgroeien, onder de Concapps-vlag. Ook wordt het team van Aggeloo versterkt om de positie en propositie verder door te ontwikkelen. “Wij zijn dan ook verheugd dat Joris van Aalst, directeur van Aggeloo, aanblijft om Aggeloo ook in de vervolgfase van groei te begeleiden”, vervolgt Hans Donkers.

Joris van Aalst: “Wij zijn blij met deze stap. Aggeloo is de afgelopen jaren hard gegroeid, mede door hulp van Walvis. Bij Concapps sluiten onze klanten en medewerkers aan bij een professionele en sterke partij in online communicatie-oplossingen. Door deze overname kunnen we de groei voortzetten en krijgt Aggeloo de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen als specialist binnen de uitvaartbranche.

-/-

Over Concapps Concapps is een scale-up die op grote schaal mobiele apps en websites ontwikkelt. Concapps is actief met labels als Gym Apps, Basisschool Apps, Assurantie Apps en Zwem Apps. Met zelfontwikkelde innovatieve software platforms zijn zij in staat branche specifieke mobiele apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen. In vijf jaar tijd is Concapps in Nederland uitgegroeid tot marktleider in “branded apps” .

Over Aggeloo Aggeloo is dé online specialist in de uitvaartbranche. Aggeloo is met vijf jaar ervaring de marktleider die de uitvaartbranche als geen ander kent. Zij helpen ondernemers om meer uit hun online communicatie te halen. Met hoogwaardige producten en diensten maken zij ‘online’ aantrekkelijk voor haar klanten.

Over Walvis John A. Fentener van Vlissingen richtte Walvis in 2012 op. Walvis is een snelgroeiend investeringsfonds, dat investeert in Nederlandse internettechnologie scale-ups met internationale ambities. Met een duidelijke focus op Commerce, Enterprise, FinTech, Health en Internet of Things, helpt Walvis jonge Nederlandse internetbedrijven uit te groeien tot toekomstige wereldspelers. Meer informatie op www.walvis.com.

Meer informatie

Hans Donkers

CEO Concapps
073 820 0231
hans.donkers@concapps.nl