Een goede pagina bevat minimaal 600 woorden. Dit komt de indexering van de pagina enorm ten goede. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om zoveel woorden te gebruiken, maar laat dit wel een streven zijn.

Duplicate content

Pas op met dubbele content op uw website, dit geldt ook voor externe websites. Google heeft het behoorlijk snel door wanneer content gekopieerd wordt en op meerdere websites wordt gezet.

Het is goed om in de gaten te houden dat u geen content kopieert van andere pagina’s of andere websites.

Blijf actief op je pagina

Dit is zowel belangrijk voor de vindbaarheid van uw website als voor de bezoekers van uw website. Een website waar nooit iets nieuws op komt te staan is namelijk niet erg interessant. Als u nieuwe teksten blijft plaatsen, afbeeldingen toe blijft voegen of zelfs hele nieuwe pagina’s toevoegt dan blijft de inhoud van uw website interessant voor zoekmachines. Deze zullen zien dat uw website steeds bijgewerkt wordt en dat hangt natuurlijk weer samen met een betere waardering.

Ook is het voor de bezoekers van de website een reden om terug te keren naar uw website als ze zien dat er steeds nieuwe dingen geplaatst worden.

Maak belangrijke pagina’s makkelijk bereikbaar

Zorg ervoor dat de belangrijkste pagina’s van uw website binnen zo min mogelijk klikken bereikbaar zijn, het liefst binnen 1 of 2 klikken. Waarom is dit belangrijk? Omdat hoe vaker een pagina gelezen wordt, hoe hoger deze gewaardeerd wordt in Google.

Om een pagina zo snel mogelijk bereikbaar te maken, kunt u ervoor kiezen om er een menu-item van te maken of om een link in de zijbalk op de homepagina te plaatsen. Als laatste optie kunt u zelfs een link in de tekst plaatsen die op je homepagina staat, zo vangt u twee vliegen in één klap. U optimaliseert hiermee namelijk de tekst en het zorgt er ook voor dat andere pagina’s beter bereikbaar zijn.Aggeloo Workshops

Geïnteresseerd geraakt? 
Wilt u ook meer online succes behalen? 

Schrijf u dan in voor één van de inspirerende en professionele Aggeloo Workshops en ontvang direct meer informatie! Neem contact met ons op via ons formulier of bel op onderstaand nummer, ook als u een andere vraag heeft! [T] +31 85 4835444