1. Titels en koptekstenIn het CMS kan gebruik gemaakt worden van headers, subheaders en dikgedrukte woorden. Deze optie zorgt niet alleen voor duidelijkheid en overzicht bij de bezoeker van uw website, maar is ook voor de indexering van de pagina’s in Google zeer belangrijk.

Zie het als een boek met verschillende hoofdstukken, paragrafen en subparagrafen. Hoe makkelijker het is voor Google om “dit boek” goed te begrijpen, hoe beter deze gevonden zal worden in de zoekmachine. Het is dus belangrijk om de juiste zoekwoorden te vermelden in headers, subheaders en dikgedrukte woorden. Daarnaast is de titel van je pagina een zeer belangrijk onderdeel.

TIP:

Het is goed om per pagina 1 Header te gebruiken en minimaal 1 Subheader om zo de vindbaarheid van de pagina te kunnen verbeteren. Gebruik daarbij in deze headers belangrijke zoek- en trefwoorden, zodat google snel kan indexeren waar de gehele pagina over gaat. Als u bijvoorbeeld gevonden wilt worden op rituele uitvaarten in 's-Hertogenbosch, dan heeft het een positief effect als u dit in de headers zou vermelden. Hieronder een voorbeeld over hoe dit er dan uit zou komen te zien.


Aggeloo Workshops

Geïnteresseerd geraakt? 
Wilt u ook meer online succes behalen? 

Schrijf u dan in voor één van de inspirerende en professionele Aggeloo Workshops en ontvang direct meer informatie! Neem contact met ons op via ons formulier of bel op onderstaand nummer, ook als u een andere vraag heeft! [T] +31 85 4835444