5. Landingspagina's (Verwijzing)Een landingspagina is een pagina die specifiek gericht is op één bepaald onderwerp, met daar een aantal call-to-actions aan verbonden. Wanneer u de pagina niet opneemt in het menu, is het wel belangrijk dat er naartoe verwezen wordt op uw website. Dit kan door middel van een hyperlink (interne verwijzing), met uiteraard daar een essentieel zoekwoord aan gekoppeld.

Het is van groot belang dat de landingspagina niet gebruikt wordt als zogenaamde “doorsluis-pagina’s”, dat heeft Google gelijk door en dan zal uw gehele website af gestraft worden. De kwaliteit van de pagina moet wel altijd hoog zijn en voor de bezoeker prettig te gebruiken en lezen. Houd er om deze reden serieus rekening mee dat een landingspagina, die puur gefocust is op het hoger verschijnen in Google, averechts voor de vindbaarheid van uw gehele website zal werken.

Landingspagina’s die gebruikt worden om SEA (Search Engine Advertising) campagnes op te laten landen zijn wel belangrijk. Het is verstandig om de content van deze pagina’s zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de advertentie zelf.


Aggeloo Workshops

Geïnteresseerd geraakt? 
Wilt u ook meer online succes behalen? 

Schrijf u dan in voor één van de inspirerende en professionele Aggeloo Workshops en ontvang direct meer informatie! Neem contact met ons op via ons formulier of bel op onderstaand nummer, ook als u een andere vraag heeft! [T] +31 85 4835444