7. PDF BestandenEen PDF bestand wordt niet goed geïndexeerd door Google. Zorg dat u altijd een goede omschrijving geeft bij een PDF bestand, zodat Google begrijpt waar het over gaat. Vaak wordt voor een PDF bestand “KLIK HIER” gebruikt, dit is geen praktische benaming. Ga ook hier handig om met zoekwoorden die belangrijk zijn voor de vindbaarheid van uw website. Benoem in de link waar het bestand over gaat. Dit kan door middel van een adviserende titel toe te voegen.

In het CMS systeem is het mogelijk aan de link naar het PDF bestand een stuk tekst toe te voegen. Dit doet u door op uw rechtermuisknop te klikken en naar “link wijzigen” te gaan. U komt nu in het volgende venster terecht en kunt in het tabblad “geavanceerd” een adviserende titel toevoegen.


Aggeloo Workshops

Geïnteresseerd geraakt? 
Wilt u ook meer online succes behalen? 

Schrijf u dan in voor één van de inspirerende en professionele Aggeloo Workshops en ontvang direct meer informatie! Neem contact met ons op via ons formulier of bel op onderstaand nummer, ook als u een andere vraag heeft! [T] +31 85 4835444