9. SSL-certificaatSSL-certificaten zijn kleine gegevensbestanden die een cryptografische key digitaal aan de gegevens van uw bedrijf koppelen. Wanneer deze op een webserver zijn geïnstalleerd, activeren ze het hangslot en het https-protocol en zorgen ze voor beveiligde verbindingen tussen een webserver en een browser. SSL wordt doorgaans gebruikt voor het beveiligen van creditcardtransacties, gegevensoverdracht en logins. Het wordt stilaan de nieuwe norm voor het veilige gebruik van sociale media. SSL-certificaten koppelen:

 

  • De naam van een domein, server of host
  • De identiteit (d.w.z. bedrijfsnaam) en locatie van een bedrijf

 

U moet het SSL-certificaat op zijn webserver installeren om veilige sessies met browsers te kunnen bieden. Afhankelijk van het aangevraagde type SSL-certificaat, moet u verschillende validatieniveaus doorlopen. Na de installatie kan er verbinding worden gemaakt met de website via https//www.domein.nl. Zo weet de server dat er een veilige verbinding met de browser kan worden gemaakt. Nadat een veilige verbinding tot stand is gebracht, verloopt alle webverkeer tussen de webserver en de webbrowser op een veilige manier. Browsers laten bezoekers weten dat een website met SSL beveiligd is via verschillende aanduidingen:


Aggeloo Workshops

Geïnteresseerd geraakt? 
Wilt u ook meer online succes behalen? 

Schrijf u dan in voor één van de inspirerende en professionele Aggeloo Workshops en ontvang direct meer informatie! Neem contact met ons op via ons formulier of bel op onderstaand nummer, ook als u een andere vraag heeft! [T] +31 85 4835444