Bied nabestaanden troost, juist in deze moeilijke tijd

Ook binnen de uitvaartbranche zijn de gevolgen van het Coronavirus groot. Aangescherpte maatregelen hebben grote invloed op condoleancebezoeken en uitvaartplechtigheden. Deze mogen uit niet meer dan 30 personen bestaan.

Dit is natuurlijk een drastische en enorm pijnlijke maatregel, vooral voor de nabestaanden.

Bied troost in moeilijke tijden

Om familie en kennissen toch de mogelijkheid te geven de directe nabestaanden te condoleren met het grote verlies kunt u een online condoleance in uw website integreren. Hiermee speelt u als uitvaartondernemer in op de actualiteit en behoeften. Ook biedt u een extra mogelijkheid om nabestaanden een hart onder de riem te steken.

Blijvende herinnering

De online geschreven condoleances blijven bewaard. Nabestaanden kunnen alle berichten als pdf-bestand downloaden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid er een persoonlijk herinneringsboekje van te laten maken. Dit boekje bevat de rouwkaart, online condoleances en persoonlijke herinneringen van de overledene.

Volledig beveiligd

U heeft de volledige controle over uw herinneringspagina’s. U kunt per pagina kiezen of deze openbaar is of juist afgeschermd en met een code toegankelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om de geplaatste berichten direct openbaar te plaatsen, privé te houden, of vooraf eerst zelf goed te keuren.