De volgende stap in professionalisering en digitalisering van uw uitvaartonderneming

Deel herinneringen of medeleven met het online condoleanceregister

Aggeloo biedt u de mogelijkheid om uw eigen condoleanceregister in uw website te integreren. Deze is geheel in uw huisstijl en we sluiten hem aan op uw e-mail server. Het condoleanceregister is te gebruiken op een computer, tablet en smartphone, maar natuurlijk ook in uw eigen mobiele app.

Met het online condoleanceregister biedt u een service die past bij deze tijd.

Blijvende herinnering
De online geschreven condoleances blijven bewaard. Nabestaanden kunnen alle berichten als pdf-bestand downloaden. Daarnaast is er de mogelijkheid er een persoonlijk herinneringsboekje van te laten maken. Dit boekje bevat de rouwkaart, online condoleances en persoonlijke herinneringen van de overledene.

Uw eigen uitvaart app; een verlengstuk van uw dienstverlening

We leven in een digitaal tijdperk waarin maatschappelijk verantwoord werken steeds belangrijker wordt. Waarom zou u dan nog sjouwen met een tas vol boeken en catalogi wanneer al deze informatie in uw eigen app kan staan? Met een eigen uitvaart app speelt u in op de behoeften van de nabestaanden, zowel nu als in de toekomst.

Met een eigen uitvaart app zet u de volgende stap in de professionalisering en digitalisering van uw uitvaartonderneming.

Digitaliseer, vereenvoudig en personaliseer de voorregeling
Waar u nu tijdens de voorregeling misschien nog gebruik maakt van papieren brochures en formulieren, kan dit straks ook allemaal digitaal! Met uw eigen app presenteert u vanaf uw tablet alle facetten rondom een uitvaart.

  • Checklist, wilsbeschikking
  • Gedichten, teksten, locaties
  • Product galerijen