Het Online condoleanceregister; een blijvende herinnering voor nabestaanden

Er is over het algemeen op digitaal gebied veel veranderd, zo ook in de uitvaartbranche. Nabestaanden doen steeds meer op online gebied. Hier kan u als uitvaartonderneming op inspelen door het voor de klant op online gebied makkelijk te maken. Dit kan door middel van een website voor informatie wat betreft de onderneming of een app om het vooral makkelijker te maken voor de klant.

Ook iets wat niet meer weg te denken is bij uitvaartondernemingen, wat vroeger echt ondenkbaar was, is online condoleren. Hiermee speelt u als uitvaartondernemer in op de behoeften van de klant en biedt u een extra mogelijkheid om nabestaanden een hart onder de riem te steken. U kunt via online condoleance als kennis, vriend of familie eenvoudig een persoonlijk bericht sturen via de app of website van de uitvaartonderneming. Dit kan zowel met gegevens, als anoniem. Zo kunnen ook de mensen die het wat moeilijker vinden hun behoefte vervullen door anoniem een bericht te sturen.

Blijvende herinnering

Naast dat het eenvoudig is voor iedereen is een ander voordeel dat het eeuwig bewaard blijft. De pagina kunnen nabestaanden namelijk gratis downloaden zodat deze altijd opgeslagen is. Naast het opslaan in een bestand is er ook de mogelijkheid er een mooi herinneringsboekje van te laten maken. Dit boekje bevat de rouwkaart, online condoleances en persoonlijke herinneringen van de overledene. Dit kan volgens verschillende templates zodat het helemaal bij de klant past.

Het online condoleanceregister is dus een unieke kans om uw klanten te voorzien van de extra service die steeds vaker gevraagd wordt! Meer weten over het online condoleanceregister? Bekijk dan de Online condoleance pagina of vraag een gratis demo aan.