Officiële samenwerking met Closure

Graag willen wij u informeren over onze officiële samenwerking met Closure.

Na een overlijden moeten er veel praktische zaken worden geregeld. Bijvoorbeeld het wijzigen of opzeggen van een telefoonabonnement, bankzaken, verzekeringen, goede doelen of social media. Vaak blijven deze abonnementen onnodig lang doorlopen. Met Closure handelt een nabestaande, na een overlijden, alle abonnementen, contracten en accounts op één centrale plek af. Met het aanbieden van deze online dienst kunnen we nabestaanden een extra zorg uit handen nemen in een moeilijke periode.

Kortom, Closure:

  • Bespaart een hoop tijd
  • Voorkomt doorlopende kosten
  • Geeft de nabestaande een duidelijk overzicht van de status van de opzeggingen

Beschikbaar in uw aannamesoftware

Vanaf heden staat er een koppeling met Closure in uw aannamesoftware. Hiermee kunt u als uitvaartondernemer de nabestaanden ontlasten in de nazorg. Indien een nabestaande interesse heeft in de diensten van Closure kunt u dit met slechts één druk op de knop doorgeven via een optie in de aannamesoftware. De nabestaande ontvangt dan gegevens via Closure om de opzegprocedure van lopende abonnementen te starten.

Tijdelijk kosteloos

Door onze samenwerking kunt u deze dienst ter waarde van 99 euro tot 1 januari 2019 kosteloos aanbieden aan nabestaanden. Na deze periode betalen zij zelf de kosten van deze dienst.

Wilt u meer informatie over de diensten van Closure? Bekijk de website.