Papier is verleden tijd met een eigen app

Papier is verleden tijd met eigen app in uitvaartbranche7/12/2023

Duurzaamheid is de laatste jaren een steeds belangrijker onderwerp geworden, ook in de uitvaartbranche. Verschillende functionaliteiten in uw eigen app zorgen ervoor dat papier verleden tijd is in de uitvaartbranche. Catalogi, digitale visitekaartjes en het delen van documenten regelt u eenvoudig in uw app. Daarnaast kunt u veranderingen of urgente mededelingen eenvoudig communiceren. Hierdoor blijven uw klanten op de hoogte. In deze blog lichten we 3 functionaliteiten toe die ervoor zorgen dat papier verleden tijd wordt.

Catalogi

In uw eigen app hebben uw klanten toegang tot uw uitgebreide uitvaartcatalogus, rechtstreeks op hun smartphone of tablet. Deze catalogus omvat uw brede scala aan belangrijke details over het plannen van een uitvaart. Van diverse kisten, urnen en grafmonumenten tot rouwboeketten en aankondigingen, alle opties worden overzichtelijk gepresenteerd.

Deze digitale oplossing verminderd de last van het fysiek meenemen van zware dossiers of documentatiemappen. Met een paar eenvoudige klikken kunnen uw klanten nu gemakkelijk de verschillende mogelijkheden verkennen en een weloverwogen keuze maken. Terwijl u ondersteuning biedt aan families in deze moeilijke periode van rouw.

Digitale visitekaartjes

Door uw app in te zetten als visitekaartje, wordt het drukken van papieren kaartjes overbodig. In contact met nabestaanden kunt u hen vertellen over de app en hoe zij deze kunnen downloaden. Zo hebben zij direct toegang tot uw app met contactgegevens en verkleint u het risico dat belangrijke informatie verloren gaat.

Verder bevat de app functies die alleen zichtbaar zijn zodra iemand betaalt voor jouw diensten. Dit is vanwege het feit dat u potentiële klanten nieuwsgierig kan maken, met het alleen geven van een eerste indruk. Willen ze toegang tot de volledige app? Dan kunnen ze simpelweg klant worden en profiteren van alle kennis en diensten die u biedt.

Delen van documenten

Met de persoonlijke inbox in de app kunt u direct en veilig documenten verzenden naar nabestaanden of opdrachtgevers. Zowel bij persoonlijke als groepsberichten is het eenvoudig om documenten, proefdrukken en belangrijke facturen toe te voegen aan het bericht. Daarnaast bespaart dit extra mailverkeer en brieven.

Een app interessant voor uw onderneming? Vraag geheel gratis een online demo aan