Seminar Online Trends in de Uitvaartbranche | 19 september | Houten

De consument van tegenwoordig oriënteert zich steeds vaker digitaal. Daarom is het essentieel dat nabestaanden op het juiste moment, de juiste plek én op de juiste manier van uw diensten horen. Hoe zorgt u ervoor dat uw uitvaartonderneming op het goede moment bij families in beeld komt? Wat moet u vervolgens doen om ervoor te zorgen dat potentiële klanten ook daadwerkelijk contact met u opnemen?

Wilt u antwoord krijgen op deze én meer vragen, dan is ons gratis seminar online trends in de uitvaartbranche zeker interessant voor u!

Online trends in de uitvaartbranche

In samenwerking met Clickables laten wij u tijdens dit seminar zien waar de online kansen voor uw organisatie liggen en hoe u de concurrentie voorblijft. Daarnaast laten we u zien wat de effecten zijn van de veranderende markt voor u als uitvaartverzorger. Na deze workshop bent u volledig op de hoogte van de effecten van de veranderende markt binnen de uitvaartbranche en hoe online marketing zorgt voor een betere zichtbaarheid en meer klanten.

Gratis toegankelijk

Na twee eerdere succesvolle edities merken wij dat de vraag naar online marketing in de uitvaartbranche blijft toenemen. Het evenement is daarom voor u als uitvaartondernemer geheel gratis. We sluiten dit seminar om 12:30 af met een lunch. Het aantal beschikbare plaatsen is echter beperkt.

Klik hier en schrijf uzelf snel in!