Unieke functionaliteiten van ons condoleanceregister

Ons condoleanceregister is uitgebreid met een aantal unieke functionaliteiten! Vanaf nu is het mogelijk om ook 30 seconde muziektracks aan een herinnering toe te voegen. Tevens zijn we een samenwerking aangegaan met Amco Rouwdrukwerk voor het maken van onze herinneringsboekjes.

Voeg muziek toe aan een herinnering!

Een herinnering kan worden versterkt met passende muziek, waar een troostende werking van uitgaat. Muziek die verbindt en kracht geeft. Om het mogelijk te maken om ook muziek toe te voegen aan een herinnering, hebben wij een koppeling gemaakt tussen uw eigen pagina en Deezer.

Deezer is een muziekdienst met ruim 53 miljoenen nummers. Bij een herinnering kan direct een gratis 30 seconden track toe worden gevoegd.

Herinneringsboekjes in samenwerking met Amco

Onze herinneringsboekjes zijn vernieuwd. We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Amco Rouwdrukwerk. Direct vanuit de herinneringspagina is het mogelijk om een specifiek herinneringsboekje te bestellen.

We hebben een nieuwe, frisse uitstraling en bieden nu 10 verschillende designs in plaats van 4. Een herinneringsboekje is een blijvende en tastbare herinnering; een mooi naslagwerk voor de nabestaanden. Een boekje kost € 45,-, dit is inclusief BTW en verzendkosten.

Vraag hier direct een gratis voorbeeldboekje aan!