Update aannamesoftware zomer 2018

Ook in de zomerperiode gaan de ontwikkelingen bij Aggeloo door! Wij hebben hard gewerkt aan onze Aannamesoftware om deze nog completer en gebruiksvriendelijker te maken! Hiermee verlichten wij uw administratieve lasten en kunt u meer tijdwinst boeken! We hebben diverse verbeteringen doorgevoerd op het gebied van veiligheid en AVG, design en gebruiksvriendelijkheid. 

Bekijk hieronder een overzicht van alle verbeteringen:

Verbeteringen in design en gebruiksvriendelijkheid:

• Uitbreiding product vragen
Vanaf nu is het mogelijk om product vragen te overschrijven met een ‘anders, namelijk’ functionaliteit. Hierdoor kunt u product vragen nog specifieker invullen en hoeft u niet telkens naar uw CMS Beheersysteem voor uitzonderingen.

• Het opslaan van een dossier
Het opslaan van een dossier, evenals uw wijzigingen, wordt nog eenvoudiger; de opslaan knop is vanaf nu altijd zichtbaar aan de linkerzijkant. Tijdens het opslaan wordt er een laadscherm getoond.

• Verwijderen kostenopgave
Op de kostenopgave is de knop verwijderen toegevoegd. Op deze manier kunt u individuele onderdelen verwijderen uit uw begroting of factuur.

• Design begroting en factuur
Het design van het Word document is verbeterd voor de begroting en factuur documenten.

Verbeteringen in veiligheid en AVG:

• Encryptie van alle gegevens
Alle gegevens worden versleuteld en veilig uitgewisseld.

• Two-factor authenticatie bij het inloggen
Als u inlogt met een wachtwoord authentiseert u uzelf. Om het risico van het in verkeerde handen vallen van uw inloggegevens te verminderen, kunt u een extra authenticatie stap toevoegen. Two factor authenticatie combineert iets wat u weet (een wachtwoord) met iets wat u heeft (een authenticatiemiddel). Dit maakt uw login een stuk veiliger!

Nieuwe functionaliteit:

• Checklist
Er is een checklist toegevoegd aan uw aanname software omgeving. We hebben een standaard checklist voor u samengesteld, maar vanuit het CMS Beheersysteem kunt u deze personaliseren. Via de checklist kunt u items afvinken, opmerkingen toevoegen en deze uiteindelijk ook afdrukken. Lees hier hoe u deze checklist volledig kunt personaliseren.