Uw app als uw digitale visitekaartje

Papieren visitekaartjes zijn niet alleen slecht voor het milieu maar verdwijnen ook nog eens vaak tussen de stapels visitekaartjes. In dit artikel beschrijven wij waarom het voordelig kan zijn om uw app ook in te zetten als digitaal visitekaartje.

Duurzame visitekaartjes
Duurzaamheid, we kunnen er bijna niet meer omheen. Wanneer u uw app in weet te zetten als visitekaartje wordt het drukken van papieren kaartjes overbodig. Iedereen heeft vandaag de dag een telefoon. Wanneer u met een potentiële klant in gesprek bent kunt u aangeven dat zij de app kunnen downloaden. Op deze manier hebben zij direct uw app op hun telefoon, kunnen zij altijd bij contactgegevens en vermindert u de kans dat zij uw gegevens kwijtraken!

Creëer verbondenheid
U kent het wel, u bent met iemand in gesprek en krijgt een visitekaartje. Die gaat in de portemonnee, bovenop de stapel van andere kaartjes. Stelt u zich eens voor dat u met iemand in gesprek raakt en om gegevens uit te wisselen download u de app van uw gesprekspartner! Op deze manier staat de app op uw telefoon en wordt u telkens herinnert aan het gesprek. Ook geeft de app in vergelijking met een visitekaartje een goed beeld van uw bedrijf weer. Want zeg nou zelf, een app met informatie zegt veel meer dan een klein papieren kaartje, toch?

Gemakkelijke vervolgstap
Er zitten bouwstenen in de app die alleen zichtbaar worden op het moment dat iemand klant is. Dit komt omdat hier gegevens achter kunnen zitten waarbij het belangrijk is dat niet iedereen hier zomaar bij kan. Op deze manier kunt u potentiële klanten nieuwsgierig maken. Want wilt u in de gehele app kunnen? Dan kunt u klant worden en bent u van alle gemakken voorzien!

Een app interessant voor uw onderneming? Vraag geheel gratis een online demo aan.