Waarom online condoleren?

Door de jaren heen is er binnen de uitvaartbranche veel veranderd. Nabestaanden zijn steeds meer en vaker online actief. Uitvaartondernemingen spelen hier op in en proberen zich online zo goed mogelijk te profileren door middel van een website, app en online marketing. Via deze weg proberen uitvaartondernemingen de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren.

Online condoleren

Wat tien jaar geleden nog ondenkbaar was, is bij veel uitvaartondernemingen vrijwel niet meer weg te denken. Met het gebruik van online condoleren speelt u als uitvaartondernemer in op de behoeften van de klant en biedt u een extra mogelijkheid om nabestaanden een hart onder de riem te steken. Kennissen, vrienden en familieleden kunnen eenvoudig hun persoonlijke condoleance delen via de app of website van de uitvaartonderneming. De online condoleance biedt de mogelijkheid om zowel met persoonsgegevens, als anoniem te reageren om in ieders wens te voldoen.

Een eeuwige herinnering

Nabestaanden hebben de mogelijkheid om de herinneringspagina te bewaren middels een (gratis) downloadbare PDF. Een andere mogelijkheid is om de herinneringspagina middels een mooi herinneringsboekje te ontvangen.  Het herinneringsboekje bevat onder meer de rouwkaart, online condoleances en persoonlijke herinneringen van de overledene. Dit herinneringsboekje is een mooi naslagwerk voor de nabestaanden en beschikbaar in 10 verschillende templates.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van online condoleren? Bekijk dan de online condoleance pagina.