Waarom online marketing meer oplevert voor uw uitvaartonderneming

Mond-tot-mondreclame is en blijft de belangrijkste manier om nieuwe uitvaarten te mogen verzorgen. Daarbij is een eerdere ervaring van de klant een heel belangrijk punt waarom zij vervolgens weer u kiezen als uitvaartonderneming. Het belangrijkste is dus om telkens te blijven presteren en gasten een fijn gevoel te geven voor, tijdens en na de uitvaart.

Naast dat de mond-tot-mondreclame en ervaringen het meest belangrijk zijn wordt online marketing ook steeds belangrijker. Want ook de zoektocht naar een uitvaartorganisator begint steeds vaker online. Een goede kans om hierop in te spelen, zodat u eerder gevonden wordt dan de concurrent.  

Uit een onderzoek blijkt dan ook dat een derde een goede vindbaarheid op internet voortaan belangrijk vindt. Dit komt door de voordelen die het met zich meebrengt:

  • Goedkoper dan papieren advertenties
  • Effectiviteit kan goed worden gemeten
  • Selecteren specifieke doelgroep
  • Voorlopen op de concurrent
  • Meer websitebezoekers

Advertenties gericht op de juiste doelgroep

Om echt voordeel te halen uit een goede vindbaarheid op het internet is het van groot belang dat online marketing goed wordt toegepast. Het is het essentieel dat u goed te vinden bent in zoekmachines voor de juiste doelgroep. Want goed vindbaar zijn wanneer iemand uit Rotterdam naar een uitvaartonderneming zoekt terwijl uw bedrijf gevestigd is in Maastricht is niet heel relevant. Door middel van de juiste zoekwoorden en het maken van specifieke advertenties bereikt u de juiste doelgroep, in uw regio.

Benieuwd naar hoe uw onderneming er op dit moment voor staat online? Vraag dan nu een gratis marketing scan aan en krijg inzicht in de kansen die er voor u liggen op het gebied van online marketing.