Bereken gemakkelijk de kosten van een uitvaart via de kostencalculator

Met het gebruik van de kostencalculator krijgen nabestaanden een compleet inzicht van de kosten die komen kijken bij een uitvaart. Daarnaast krijgen zij inzicht in wat er allemaal bij een uitvaart komt kijken. Na het invullen van de vragen kunnen de nabestaanden ervoor kiezen om de berekening die is opgemaakt naar uw uitvaartonderneming te sturen, waarna u een vrijblijvende factuur terugstuurt.

Basiskosten in uw kostencalculator

In de kostencalculator worden de basiskosten van een uitvaart getoond. Dit zijn de kosten die voor elke uitvaart gelden. Er kan onder andere een keuze gemaakt worden in de kosten van een begrafenis en van een crematie. Daarna volgen verschillende vragen waarbij de nabestaanden aan kunnen geven wat ze precies bij de uitvaart willen, bijvoorbeeld: de verzorging van de overledene, de locatie van opbaring, rouwkaarten, het vervoer et cetera.

Voordelen van de kostencalculator

Het hebben van een kostencalculator op uw website heeft verschillende voordelen. Zo wordt er namelijk online veel gezocht op ‘kosten uitvaart + locatie’. Met een geïntegreerde kostencalculator in uw website wordt uw uitvaartonderneming sneller en vaker online gevonden in uw regio. Daarnaast biedt u nabestaanden een extra service door een kostenbeeld van een uitvaart voor te leggen.

Wilt u een kostencalculator in uw website integreren? Vraag dan een gratis demo aan!